HTML

Színház, Koncert, Program Ajánló

Hírek a vidéki és budapesti koncertekről! Jegyvásárlás, jegyek, koncertek!

Friss topikok

Linkblog

Voca People jegyek a 2012 decemberi koncertekre a Budapesti Kongresszusi Központba! Jegyek itt!

2012.06.04. 12:33 SzinhazKedvelo

A VOCA PEOPLE élő színpadi énekes produkció, amely az emberi hang döbbenetes erejét ötvözi a ritmusbeszéd, más néven beat box modern művészetével. A zenekar pusztán az énekhang eszközeivel életre kelti a legkülönbözőbb hangszerek, akár gitár, dob vagy trombita hangját. Az előadás olyan élményt nyújt, amely a zenei virtuozitást a nyolc színpadi előadóművész sziporkázó humorával teszi teljessé.

A Voca People nyolc művészből áll, ebből három a női hangfekvést képezi (alt, mezzo, szoprán), három a basszus, tenor és bariton illetve kettő minden más hangért felelős.  A csapat a barokkon és a klasszikus dalokon át a Titanic betétdalán és az ABBA slágereken keresztül Michael Jacksonig szinte mindenből válogat egy kicsit
és az előadást hihetetlen módon töltik meg humorral.

A Voca People világszerte óriási siker ezt mutatja az is, hogy eddig 15 millió ember fedezte fel őket a YouTuben is. A hírek szerint Budapestre is ellátogat a fergeteges show, sőt a híreket erősíti az is hogy Budapesten több helyen is látható a csapatot reklámozó óriásplakát.

JEGYÁRAK és ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Előadások:

2012. december 26. 20:00
2012. december 27. 20:00
2012. december 28. 20:00
Budapest, Kongresszusi Központ

Szólj hozzá!

Címkék: budapest koncert 2012 jegyek

A bejegyzés trackback címe:

https://koncertajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr734564532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása