HTML

Színház, Koncert, Program Ajánló

Hírek a vidéki és budapesti koncertekről! Jegyvásárlás, jegyek, koncertek!

Friss topikok

Linkblog

Tátrai Tibor 60 koncert - Papp László Sportaréna

2012.01.07. 17:24 SzinhazKedvelo

Az 1952. április ötödikén, Angyalföldön született gitáros is éppen úgy kezdte pályáját, mint a legtöbb rockmuzsikus. Tátrai Tibor első igazi együttese a Kárpátia volt. Majd tagja lett a Tűzkeréknek. Ekkor már a teljes szakma megismerte a nevét és képességeit. A gyors karrier következő állomása a Juventus volt, majd pedig Orszáczky Jackie a mai napig legendaként tisztelt Syrius együttesbe invitálta. Sorolhatnánk még az együtteseket, amiknek része volt. 2002. április ötödikén a Petőfi Csarnok színpadán ünnepelte meg ötvenedik születésnapját. Most pedig a 60. születésnapja közeledik.

A koncert 2012. április 27-én a Papp László Sportarénában lesz. A koncertről hamarosan bővebben is beszámolunk, ahogyan a jegyértékesítés megkezdéséről is.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest jegy tibor tátrai aréna

A bejegyzés trackback címe:

https://koncertajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr803526808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása